Varo heeft meer dan 60 jaar aan ervaring in de wereldwijde distributie van doe-het-zelfmateriaal en biedt met huismerken Powerplus, Kreator en Premion een uitgebreid assortiment aan power tools, tuingereedschap, handgereedschap, en accessoires. Bovendien kunnen klanten beroep doen op Varo’s expertise en kennis op die vlakken om hun eigen merken en producten te ontwikkelen.

 

Gaan jullie als onderneming volledig mee met de digitalisering?

We werken voortdurend aan de vernieuwing van onze producten en onze werkomgeving. Tegenwoordig is de digitalisering overal: online verkoop en automatische communicatie vragen naar snelle en accurate gegevens. Varo is dan ook al een tijdje bezig zijn productgegevens in een centraal systeem onder te brengen. Zo verlopen onze communicatie met de klanten en eventuele wijzigingen vlot, correct en automatisch. Iedereen kan zich dan richten op zijn ‘core business’. Efficiëntie alom. Daarnaast gaan we ons meer richten op online marketing via een gebruiksvriendelijke, duidelijke en vindbare website. Van daaruit willen we ons toespitsen op de gepaste SEO content en sociale media om Powerplus en Kreator bekender te maken bij Google en zo ook bij ons doelpubliek.


Hoe zouden jullie potentiële klanten overtuigen om voor Varo te kiezen?

Varo staat garant voor een eersteklas service, waar ook ter wereld, een uitgebreid productaanbod, een korte levertermijn en de beste prijs-kwaliteitverhouding. Onze retailers zijn belangrijk in onze aanpak. Daarom staan we permanent klaar om hun omzet te maximaliseren. Verpakkingen en POS-materiaal worden binnenshuis ontworpen en een ons ervaren team merchandisers verzorgt de productpresentatie in de winkel, met extra salesadvies. Varo’s professionele service vertolkt zich ook in garantietermijnen tot 3 jaar en een eigen dienst-na-verkoop. Tevens staan gespecialiseerde technici in voor een strenge kwaliteitscontrole van alle producten. Zo garandeert Varo de beste prijs-kwaliteitsverhouding aan de eindklant en retailers genieten op hun beurt van tevreden klanten die blijven terugkomen.


Wat zijn sterkste troeven van jullie bedrijf?

  • Onze service
  • Het uitgebreide productaanbod
  • Prijs-kwaliteitsverhouding
  • Salesadvies met aangepast POS-materiaal
  • Dienst-na-verkoop
  • Garantie tot 3 jaar
  • Korte levertermijnen
  • Vele promoties en cashbacks
Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn