Printcity Hasselt is een textieldrukkerij met een volledige inhouse productie. Meer dan 8 drukmethodes worden toegepast voor jouw drukwerk! Printcity, experts in textieldruk.

 
Sinds 2017 bedrukt Printcity alle textiel van het A-team, de Academy en de Wheels én produceren ze de HLU fanshop-artikelen. Tijd voor een interview met Jirky Thys & Jasmien Aendekerk, zaakvoerders bij Printcity


Hoe heb je kennis gemaakt met HLU?

Printcity bestond nog geen jaar toen we besloten om op zoek te gaan naar een partnership om naambekendheid te genereren. Basketbal was voor ons onbekend terrein, maar de aangename sfeer bij de kennismaking met Hubo Limburg United heeft ons overtuigd. Na een grondige analyse bleek dat we HLU een meerwaarde bieden met onze producten en diensten.


Wat is voor jullie de belangrijkste reden om partner te zijn bij HLU?

In eerste instantie was voor ons het netwerk belangrijk om naambekendheid te genereren, maar al gauw werd HLU een passie voor ons. Iedere keer opnieuw kijken we uit naar de wedstrijd boordevol sfeer en natuurlijk de community de er rond hangt. De combinatie van netwerk en ontspanning is voor ons de reden om partner te zijn bij Hubo Limburg United.


Welke inspirerende quote is van toepassing op jullie bedrijf?

"We’ll make sure you never walk alone"


Wat is je favoriete HLU-moment?

We zijn eens meegegaan naar een uitwedstrijd in Oostende, met een bus van HLU, om de sfeer eens te beleven en kennis te maken met de hechte fanclub. De wedstrijd hebben we uiteindelijk niet gewonnen, maar de beleving met de fanclub en van een samenhangend team was fantastisch.


Wat was voor jullie het hoogtepunt van 2021?

In 2021 hebben we beslist om Printcity verder uit te breiden om aan de vraag te kunnen blijven voldoen, een spannende, maar ook zeer fijne beslissing. Daarnaast hebben we gebouwd aan een zeer hecht team van medewerkers, waar we dag na dag op kunnen steunen.


Wat zijn jullie vooruitzichten voor 2022?

In 2022 gaan we effectief van start met onze uitbreiding. Concreet wil dit zeggen dat we met een nieuw bedrijfsgebouw onze productiecapaciteit verdubbelen en onze productieoppervlakte verdriedubbelen, waardoor we klaar zijn voor de toekomst!

Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn