Door de veelzijdige aanpak van Sanmax Projects kan u binnen één firma uw hele communicatiemix realiseren. Dit gaande van een technisch sterk onderbouwde en mobiele website of applicatie tot visitekaartjes, bedrijfsbrochures en online marketing. Efficiënt, professioneel en steeds op maat!

 
En daar kunnen wij bij Hubo Limburg United over getuigen! Sinds het prille begin van de club, eigenlijk zelfs nog de periode voor de club officieel bestond, kunnen we bij HLU rekenen op Sanmax voor het ontwerpen van onze website en voor grafische ondersteuning. Zo getuigt ook Gwen Claes, zaakvoerder bij Sanmax Projects


Hoe heb je kennis gemaakt met HLU?
 

Sanmax Projects werd gevraagd door een aantal  initiatiefnemers van het project om het grafisch design en de website van de club te ontwerpen, wat we vandaag de dag nog steeds doen.


Wat is voor jullie de belangrijkste reden om partner te zijn bij HLU?

Een fijn en toegankelijk netwerk met goed georganiseerde events en een leuke wedstrijdbeleving.


Wat is je favoriete HLU-moment?

De allereerste Amerika-trip van de Business Community naar Charlotte in 2016. Voor mij persoonlijk was dit de beloning van een jaar zeer hard werken (Gwen nam in 2015 het bedrijf Sanmax over-nvdr.) Het was niet evident in een financieel uitdagend jaar, maar de andere partners die ik daar heb leren kennen en de band die werd opgebouwd, zijn het meer dan waard. Daarnaast eigenlijk ook elke uitstap met het Sanmax-team naar de Alverberg. HLU zien spelen is altijd een feest, en doet wonderen voor de teamgeest.


Welke inspirerende quote is van toepassing op jullie bedrijf?

“Ideas are sh*t without execution”, klinkt misschien een beetje grof maar als ondernemer is het belangrijk om je ideeën uit te voeren.


Welke waarden van jullie bedrijf en HLU komen het sterkst overeen?

Net als HLU streven wij naar eenheid. Zowel binnen ons team, als met onze contacten daarbuiten. Daarom zijn we ook trots om deel te mogen uitmaken van de United Family.


Wat onderscheidt jullie van de concurrentie?

We spelen kort op de (basket)bal. Dankzij de korte communicatielijnen die we hanteren, kunnen onze klanten en partners altijd op beide oren slapen.


Wat is het belang van sport, en in het bijzonder basketbal, voor jullie bedrijf?

We hebben heel wat sportieve klanten die op het hoogste niveau meespelen. De dynamische aard van de sportieve sectoren houdt ons team scherp. Bovendien zijn we allemaal graag bezig met onze passies. Voor veel van onze teamleden is dat dan ook sport.

Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn