Traflux, afvaloplossingen op maat! Als Limburgse afvalophaler, gespecialiseerd in semi-ondergrondse containers en rolcontainers, denken wij vooral mee met de klant hoe dat deze op een zo efficiënt mogelijke manier zijn afvalophaling kan organiseren waarbij dat het kostenplaatje natuurlijk niet uit het oog wordt verloren.

 

Welke waarden dragen jullie hoog in het vaandel?

Traflux zet jou als klant voorop en zoekt naar de meest efficiënte oplossing aan de beste tarieven. Wij willen de juiste container op de juiste plaats!


Wat zijn jullie ambities?

Gestart als Limburgs professioneel bedrijf willen wij onze kwalitatieve service en topproducten over heel België verder uitdragen.


Wat onderscheidt jullie van de concurrentie?

Wij hebben alles in huis om het volledige afvalmanagement uit handen te nemen en zo een totaaloplossing te bieden: van installatie en herstellen van containers tot het ledigen en reinigen.


Welke inspirerende quote is van toepassing op jullie bedrijf?

"Winnen doe je met z’n allen!"


Wat is het belang van sport, en in het bijzonder basketbal, voor jullie bedrijf?

Leuke spannende en ontspannen momenten beleven samen met klanten en natuurlijk de enige Limburgse basketclub steunen.


Welke waarden van jullie bedrijf en HLU komen het sterkst overeen?

Kwaliteit, Professioneel, Trendsetter en Teamspirit.


Met welke uitdagingen krijgt jullie bedrijf voornamelijk te maken?

Door de permanente groei van ons bedrijf is het een uitdaging om op de krappe arbeidsmarkt de juiste mensen te vinden en om dezelfde kwalitatieve service te behouden voor onze klanten.


Welke meerwaarde biedt Hubo Limburg United jullie? 

Als Limburgs bedrijf steunen wij tenvolle Limburgse clubs. Het is leuke om met personeel en klanten een fijne activiteit te doen en samen zulke wedstrijden beleven is er zo één van!

Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn