Met ruim 8.500 realisaties in België en Luxemburg is Willy Naessens Industriebouw als aannemer in de industriebouw de marktleider voor het bouwen van industriële panden en industriebouw in zijn brede vorm. Die komen tot stand volgens jouw specifieke noden. Willy Naessens Industriebouw voert elke stap van het bouwproces in de industriebouw in eigen beheer uit. Als klant pluk je de vruchten van die verticale integratie.
 

Wat onderscheidt jullie van de concurrentie?

Het “alles onder één dak”-principe bepaalt voor een groot deel het succes van de Willy Naessens Group, waar zo goed als alles in eigen beheer gebeurt. Zo heeft Willy Naessens Build een eigen studiedienst, een grondwerkbedrijf, 11 betonfabrieken, een dakdichtingsbedrijf, een alu-schrijnwerkerij, montageploegen en alle nodige transport voorzieningen. Dat maakt de lijnen korter, zodat iedereen sneller kan schakelen en uiteindelijk de kosten lager worden.


Welke inspirerende quote is van toepassing op jullie bedrijf?

“Je medewerkers zijn het grootste kapitaal van je onderneming” is één van Willy Naessens’ favoriete uitspraken. In de hele Willy Naessens Group zijn momenteel meer dan 2.000 personeelsleden aan de slag. Elk van hen maakt van de onderneming een succes. Daarom besteedt de groep heel wat budget aan het opleiden, begeleiden en motiveren van het personeel. Voor elke medewerker zijn er eindeloos veel mogelijkheden en perspectieven. Zo zijn interne mobiliteit en jobrotatie binnen in de groep perfect mogelijk.


Welke meerwaarde biedt Hubo Limburg United jullie?

Hubo Limburg United biedt de mogelijkheid om business & fun aan elkaar te koppelen. Zakenrelaties in een aangename en ongedwongen sfeer onderhouden werkt alleen maar versterkend.  

Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn