Straffe dingen doen zit in ons DNA! 

Wij zijn “Straffe Doeners” met een gezonde hoek af. Wat normaal lijkt, voeren wij op een abnormaal sterke manier uit. Industrieel, facilitair en logistiek onderhoud op het allerhoogste niveau, door stuk voor stuk unieke mensen met gouden handen!

 

Hoe heb je kennis gemaakt met HLU?

Wij deelden een verdiep in het Officenter. Bryan, Odell, Arlette, Maarten,… wij zagen elkaar enkele malen per dag. Daarnaast zat mijn vennoot, Peter Manet, destijds mee in de raad van bestuur van HLU. We waren en zijn nog steeds ervan overtuigd dat dit een leuke manier is om activiteiten te doen met klanten.


Wat is voor jullie de belangrijkste redenen om partner te zijn bij HLU?

De combinatie van het ondersteunen van Limburgs basketbal en de aangename en aantrekkelijke hospitality-formule om onze klanten in de watten te leggen. HLU is voor ons een manier om in een ongedwongen sfeer onze klanten beter te leren kennen. Basketbal is voor de meesten nog redelijk onbekend, maar de snelheid, de strijdlust en het opzwepende publiek maken dat onze klanten zelf vragende partij worden om mee te mogen.


Welke inspirerende quote is van toepassing op jullie bedrijf?

"Klein dromen is voor kabouters."


Wat is je favoriete HLU-moment?

Iedere overwinning, zeker tijdens spannende matchen, zoals onlangs tegen Leuven met de buzzer beater. Voor de klanten is dit een moment dat bijblijft, ze leven daar enorm in mee. Ook de uitstap naar Oostende was voor mij fantastisch.


Welke waarden dragen jullie hoog in het vaandel?

  • Betrouwbaar: Wij komen onze afspraken na! We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.
  • Gepassioneerd: Alles wat we doen, doen we met hart en ziel!
  • Gedreven: We zijn enthousiast. Gaat niet, bestaat niet!
  • Respectvol: Wij zijn zorgzaam en behandelen iedereen gelijkwaardig


Welke waarden van jullie bedrijf en HLU komen het sterkst overeen?

Het familiegevoel op de werkvloer. We zijn een hechte groep, een gezellige maar evenzeer ook professionele bende, net zoals het team van HLU. Ook het groeien naar de top is een gemeenschappelijke goal van zowel Yontec als HLU.


Wat zijn jullie ambities?

Uitgroeien tot de absolute nummer één, in alle markten waarin we ons bewegen. Wij willen het strafste bedrijf in Vlaanderen zijn: technisch én mensgericht.
Hoe we dat gaan doen? Met onze straffe techniekers die ongelofelijk sterk werk afleveren. En die zich helemaal thuis voelen … bij ons én in hun job. Samen trekken ze aan hetzelfde koord dat hen tegelijk onderling verbindt en versterkt.


Wat onderscheidt jullie van de concurrentie?

Onze werknemers staan volledig centraal. Werken bij Yontec is thuiskomen bij familie. De sfeer zit enorm goed en mensen tillen elkaar naar een steeds hoger niveau.


Met welke uitdagingen krijgt jullie bedrijf voornamelijk te maken?

Voldoende mensen vinden. Er is een tekort op de arbeidsmarkt om degelijk onze openstaande opdrachten in te vullen. Ook het in stand houden van de sterke verbondenheid blijf bij een steeds groter wordende groep een uitdaging.

Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn