Join the chain!

Op zoek naar een job die écht bij jou past? En wanneer het jou uitkomt? Say no more. Younit heeft een uitgebreid gamma van verschillende en gevarieerde (dag)jobs. Bartender, hulpkelner, parkingwachter, opbouw- en afbouwwerken op events,…

 

Wij bieden opleidingen aan om elke Youniter klaar te stomen, zodat elk evenement in goede banen geleid wordt. Zo waken we er steeds over dat we de beste service verlenen. Op elk evenement is kwalitatief personeel dan ook een garantie.

Ons hoofddoel is en blijft om leuke en toffe dagjobs te voorzien in de eventsector voor eenieder die graag een centje bijverdient. Onze Youniters zijn jong van geest, meedenkend en tot het uiterst gedreven. Support jij graag een professioneel team? 

 

Welke waarden dragen jullie hoog in het vaandel?Mentaliteit is bij ons véél belangrijker dan ervaring. Laat je dus niet afschrikken als je nog geen werkervaring hebt, want we laten je niet aan je lot over – beloofd! We bieden opleidingen aan om je klaar te stomen voor jouw favoriete job. 

Wat onderscheidt jullie van de concurrentie?Onze slogan ‘join the chain’ is veelzeggend. Younit is één hechte familie – een community. Regelmatig vinden er teambuildingactiviteiten plaats om het groepsgevoel nog meer te versterken. Daarnaast heb je de luxe om zelf te bepalen wanneer je werkt én werk je op de meest bijzondere werkplekken.

Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn