HOE VOELT HET OM TERUG TE KEREN NAAR HUBO LIMBURG UNITED?
Ik kijk er echt naar uit. Ik heb er natuurlijk al wat jaartjes op zitten in Hasselt en heb hier veel leuke herinneringen. Ik hoop dat de komende jaren nog beter gaan zijn!
Hubo Limburg United betekende voor mij de start van mijn profcarrière. Dat blijft toch echt wel iets speciaals voor mij.

WAAR KIJK JE HET MEEST NAAR UIT BIJ JE TERUGKEER?
Twee dingen: enerzijds de sfeer en de supporters bij onze thuismatchen en anderzijds het feit dat ik letterlijk ‘thuis’ speel. Zo kunnen mijn familie en vrienden weer vaker naar de matchen komen kijken. Nu nog hopen dat er snel weer publiek wordt toegelaten!

HOE HEB JE VORIG SEIZOEN ERVAREN EN WAT VERWACHT JE VAN VOLGEND SEIZOEN?
Mijn vorige seizoen mag ik toch wel bestempelen als mijn beste seizoen tot nu toe. Ik nam heel wat stappen en heb hard gewerkt. Dat toonde zich dan ook in mijn resultaten. Ik hoop dat ik dit kan doortrekken naar volgend seizoen en kan blijven verbeteren.

NOEM ÉÉN DING DAT VEEL MENSEN NOG NIET WETEN VAN JOU.
Ik ben de voorbije jaren nog bijna ieder jaar gegroeid. Ik startte mijn profcarrière met een lengte van 2.02 m en meet nu 2.075 m. Wel leuk meegenomen. (lacht)

WELKE GOEDE EIGENSCHAP OF WELK TALENT HEB JE DE AFGELOPEN TIJD TE WEINIG BENUT?
Ik ben technisch sterk onderlegd. Voor mijn profcarrière heb ik de bachelor elektronica-ICT afgerond. Mijn vriendin en ik beginnen in
september aan de bouw van ons huis in As. Hierdoor heb ik mijn interesse in allerhande technieken herontdekt. Door de bouw zal
ik de komende tijd mijn technische skills dus zeker en vast terug boven kunnen halen.

WIE ZIJN DE BELANGRIJKSTE PERSONEN IN JE LEVEN?
Mijn vriendin Hannelore, mijn familie en mijn vrienden.

WAT ZIJN DE BELANGRIJKSTE TOEKOMSTDOELEN DIE JE NOG WILT BEHALEN?
“Belgische speler van het jaar” staat toch wel hoog op mijn lijstje. Een kampioenschap halen blijft natuurlijk ook een droom.

WAT IS JE FAVORIETE QUOTE?
“Life is so much easier when you just chill out."

Laatste nieuws over Jonas Delalieux

Groningen wipt Hubo Limburg United uit de BNXT play-offs

Het seizoen zit erop voor Hubo Limburg United. De acht punten achterstand uit de heenwedstrijd ophalen zat er dinsdagavond nooit in en in het derde quarter telde Groningen de Limburgers definitief uit.

Bevat video Wedstrijdverslag

Hubo Limburg United gaat nipt onderuit in Limburgse derby tegen BAL

Hubo Limburg United had in Weert weinig in te brengen tegen een sterk en gemotiveerd BAL. Vooral in de eerste helft stond United nergens. In het slotquarter kwam het toch nog dreigen, maar toen was het kalf al verdronken.

Bevat video Bevat fotogalerij Wedstrijdverslag
Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn