We sluiten ons achtste seizoen af als eentje dat de geschiedenisboeken ingaat. Uiteraard als het eerste seizoen van de BNXT competitieformule, maar vooral als het seizoen waarin we als jonge club onze eerste prijs pakten: de Beker van België!

Ook onze Academy heeft prachtig werk geleverd, met onder andere het TDM1-development team dat gedurende het reguliere seizoen de competitie gedomineerd heeft en de jongens van de U16 die de nationale “final 4” haalden. De toekomst van HLU ziet er met al dit jonge, aanstormend talent in ieder geval zeer veelbelovend uit.

Ook binnen onze Impact Hubo Limburg United Business Community blikken we terug op een geslaagd (netwerk)jaar. Door middel van een aantal unieke events hebben we onze partners de kans gegeven om opnieuw fysiek te netwerken en mochten we ook heel wat nieuwe partners verwelkomen.

We hopen je natuurlijk volgend seizoen weer te zien op een wedstrijd, event of je te verwelkomen als lid van onze hechte United Family.  Achter de schermen werkt het volledige team dan ook hard verder om ook volgend seizoen opnieuw te knallen in dezelfde BNXT competitieformule.

Tot binnenkort,Hubo Limburg United  

Gerelateerd nieuws

Wil jij als superfan geen enkele wedstrijd missen?

Bestel nu je abonnement en mis geen enkele wedstrijd van seizoen 2022-2023!
Meer informatie
Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn