Op woensdag 10 augustus werken de Belgian Lions de enige oefeninterland van deze zomer in België af. De Lions ontvangen (20u30) in onze eigen sporthal Alverberg (Hasselt) de Europese topper Duitsland. Het is van 2014 tegen Turkije geleden dat de nationale ploeg nog eens in de provincie Limburg een interland afwerkte. Bij Duitsland, nummer 11 op de wereldranking, zijn verschillende NBA-spelers actief.

De Belgian Lions zijn stilaan maar zeker een vaste waarde op Eurobasket en kwalificeerden zich voor de vijfde opeenvolgende keer. Voor tegenstander Duitsland (die mede het EK organiseren) is het echter wel al de veertiende opeenvolgende keer, waardoor Bondscoach Gordon Herbert over een mooie selectie met maar liefst 5 NBA spelers beschikt.

Redenen genoeg dus voor de fans van de Belgian Lions om volgende week woensdag naar Sporthal Alverberg in Hasselt af te zakken.

Tickets

Gerelateerd nieuws

Two more years voor Jarne Lesuisse!

Jonge en Limburgse spelers kansen geven, daar zijn we goed in bij Hubo Limburg United. Na Wout Leemans en Toon Ceyssens krijgt nu ook Jarne Lesuisse een contractverlenging.

Breaking news

Hubo en Limburg United vieren 10 jaar partnerschap en lanceren stickerboek!

Het is dit seizoen dubbel feest bij Hubo Limburg United! De club viert niet alleen zijn 10de verjaardag, maar ook het 10-jarig partnerschap met hoofdpartner Hubo. In een interview met Tom Heeren, CEO van Groep Heeren met o.a. 21 Hubo-winkels, blikken we terug op de…

Breaking news Business Community

Wil jij als superfan geen enkele wedstrijd missen?

Bestel nu je tickets en mis geen enkele wedstrijd van seizoen 2023-2024!
  
Meer informatie
Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn