Met de 25-jarige Amerikaan Mario Kegler haalt Hubo Limburg United een extra versterking op de nr3 (Small forward) positie.  Kegler, die met Baylor een indrukwekkende collegecarrière afwerkte (10,5 punten en 5,8 rebound gemiddeld), deed buiten de USA al onder meer ervaring op in Mexico en Duitsland.  

Bij Hubo Limburg United zal Kegler met zijn post up game en sterk shot (3P%: 36%) met name een versterking vormen op de wing en brengt hij met zijn sterke fysieke capaciteiten een extra wapen binnen onze ploeg. 

Gerelateerd nieuws

Three more years: Wout Leemans!

Als club zijn wij enorm tevreden met het signen van Leemans voor de komende drie seizoenen. Wout zijn contract was nog niet ten einde maar de club bood hem toch een nieuw driejarig contract aan omdat we hier 100% geloven in de kwaliteiten en groeipotentieel van Wout.

Breaking news

Voorbereiding seizoen 2023-2024 gaat van start!

Hubo Limburg United start 7 augustus aan haar individuele voorbereiding van het nieuwe seizoen. Op 14 augustus staat de eerste team practice gepland. De eerste wedstrijd voor onze United Boys zal plaatsvinden op zondag 27 augustus in de Alverberg tegen RĂ©sidence Walferdange.

Breaking news

Wil jij als superfan geen enkele wedstrijd missen?

Bestel nu je abonnement en mis geen enkele wedstrijd van seizoen 2023-2024!
  
Meer informatie
Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn