Na een buitenlands avontuur van maar liefst zes seizoenen keert Maxime de Zeeuw terug naar de Belgische competitie. De Zeeuw die in 2014 nog werd uitgeroepen tot Belgisch basketbalspeler van het jaar wist in deze periode onder meer titels in Tsjechië en in de Balkan league op zijn naam te schrijven. Hiernaast wist hij ook met Hapoel Holon de kwartfinale van de champions league te bereiken en was hij actief in de prestigieuze Spaanse, Duitse en Italiaanse competitie. 

De Zeeuw tekent bij Hubo Limburg United een contract voor twee seizoenen, waar hij met zijn scorend vermogen en sterk defensiespel een zekerheid moet vormen op de nummer 4 en 5 posities. Ook zal De Zeeuw met zijn ervaring samen met kapitein Cliff Hammonds een meerwaarde betekenen voor de jonge talenten binnen de kern van Hubo Limburg United.

Momenteel speelt De Zeeuw met de Belgian Lions (Waar hij goed is voor meer dan 120 caps) nog enkele selectiewedstrijden  voor de WK-kwalificatiecampagne, waarna hij na een deugddoende vakantie zijn voorbereiding zal starten bij Hubo Limburg United!

Welkom Maxime in de Unitedfamily! 

Gerelateerd nieuws

Wil jij als superfan geen enkele wedstrijd missen?

Bestel nu je abonnement en mis geen enkele wedstrijd van seizoen 2022-2023!
Meer informatie
Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn