Derdaele+ schittert op het speelveld van bekerwinnaar!

 

Op de middencirkel van onze club prijkt sinds kort het logo van Derdaele+ Industriële gebouwen.

Het partnership tussen beide partijen ging reeds van start in seizoen 2017-2018, waarbij de dynamische industriebouwer tot op heden vooral zichtbaar was als de trouwe hoofdsponsor van onze mascotte Lubas.

Toch kreeg het partnership recent een extra dimensie en kreeg vooral de jeugdwerking van de club zo een extra duwtje in de rug.

 

Winnaar van benefiet-veiling

“Ter ere van het 10-jarig bestaan van onze club organiseerden we onlangs een prachtig benefiet-gala, onze United X Soiree. Voor de organisatie konden we beroep op de event-expertise en prachtige locatie van DD2 te Lommel, maar dé verrassing vanuit de Derdaele Group kwam doorheen de avond. Ten voordele van onze Academy organiseerden we namelijk een veiling, waar er op enkele items zoals sporttruitjes en een teambuilding geboden kon worden. De hoofdprijs was echter onze middencirkel voor de rest van het lopende seizoen. Het team van Derdaele+ was vastberaden en ging tot het laatste bod, een énorm mooie geste van hun!” aldus General Manager Miet Mouha.

Verankering in midden Limburg

Ook Derdaele+ CEO Thomas Monnens is enthousiast over de samenwerking: ”De zichtbaarheid in de hoofdstad van onze provincie die wij dankzij Hubo Limburg United krijgen is voor ons zeer belangrijk. Derdaele+ is gelegen in Lommel, een uithoek van de provincie. Mede dankzij United krijgen we de opportuniteit om een nieuwe markt te ontdekken en ondernemers uit centraal Limburg te leren kennen. Daarnaast hechten wij veel belang aan het ondersteunen van maatschappelijke projecten die meerwaarde creëren voor lokale community.”

Over de netwerkgrenzen heen

Elkaar versterken op én naast het basketbalveld, dat is de boodschap! Zo worden er op regelmatige basis United partners geïntroduceerd in het DD2 netwerk en visa versa. Ook is United mascot Lubas steevast gastheer van het grootschalige Derdaele+ VIP event op de 24 hours of Zolder.  Daarnaast haalt Derdaele+ twee keer per seizoen alles uit de kast als dagsponsor op de topwedstrijden tegen Oostende en Antwerpen. Kortom, een samenwerking waar heel wat dynamiek in zit.

 

 

Partners in dit artikel

Spelers in dit artikel

Gerelateerd nieuws

Group Bruno: letterlijk én figuurlijk een duwtje in de rug

Aanstaande vrijdag, 8 december, is Group Bruno onze dagsponsor en dat zal niet onopgemerkt voorbij gaan! Een relatief nieuwe partner, want ze werden pas in 2022 lid van onze Business Community, maar gingen dit seizoen al voor een mooie stap verder en werden shirtsponsor van…

Business Community

Isola en Hubo Limburg United, een duurzame samenwerking

Winde Bostyn, marketing manager bij Isola, geeft ons een inkijk in de verhaallijn die Isola samen met Hubo Limburg United uittekende. Al 10 jaar is Isola een drijvende kracht in de club en dat levert mooie momenten en verhalen op. Waarvoor kan de consument bij Isola…
Business Community

Wil jij als superfan geen enkele wedstrijd missen?

Bestel nu je tickets en mis geen enkele wedstrijd van seizoen 2023-2024!
  
Meer informatie
Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn