Hubo Limburg United en Kids4Kids bundelen hun krachten om kinderen aan unieke en sportieve initiatieven te laten deelnemen. Dit jaar staat de samenwerking in het teken van SOS Kinderdorpen België.    Met veel trots stellen we Jonas Delalieux van Hubo Limburg United, kers vader, Limburger en Belgian Lion voor als nieuwe ambassadeur van Kids4Kids. Hij zal zich samen inzetten met Ann Wauters voor de basketbal workshops en indien de kalender het toelaat meelopen op De nok van Hasselt Run op 22 mei.  Kids4kids werkt samen met ex-olympiërs zoals Kim Gevaert (meter) en Hans van Alphen (peter), en kan daarnaast ook op Tia Hellebaut, Ann Wauters, Aagje Vanwalleghem, Els Callens en Rani Rosius rekenen. Samen met Kids4Kids organiseren ze doorheen het jaar leuke, sportieve en laagdrempelige sportclinics om geld in te zamelen voor kwetsbare kinderen. Daarlangs organiseert de VZW ook jaarlijks een interne sportdag met workshops voor deze kwetsbare kinderen. Deze initiatieven gebeuren dit jaar ten voordele van SOS Kinderdorpen België. De spelers van Hubo Limburg United zullen waar mogelijk actief deelnemen aan de initiatieven van Kids4Kids en samen een basketbalworkshop organiseren.Daarnaast stond de thuiswedstrijd van Hubo Limburg United tegen Yoast United van 8 april 2022 in het teken van een fundraising voor Kids4Kids VZW en werden er op deze avond gesigneerde items geveild.Op zondag 22 mei 2022 vindt de eerste inzamelactie van Kids4Kids plaats: De Nok van Hasselt Run. Deze charity run wordt georganiseerd met peter Hans van Alphen, en is ten voordele van SOS Kinderdorpen. De Nok van Hasselt Run maakt deel uit van de Vandersanden Limburg Runs, een typisch Limburgs criterium waarbij beleving centraal staat. De loopwedstrijd kadert in de aanloop naar het grote fundraisingproject op 17 september ten voordele van SOS Kinderdorpen. Meer info & inschrijven kan via deze website.

Spelers in dit artikel

Gerelateerd nieuws

Two more years voor Jarne Lesuisse!

Jonge en Limburgse spelers kansen geven, daar zijn we goed in bij Hubo Limburg United. Na Wout Leemans en Toon Ceyssens krijgt nu ook Jarne Lesuisse een contractverlenging.

Breaking news

Hubo en Limburg United vieren 10 jaar partnerschap en lanceren stickerboek!

Het is dit seizoen dubbel feest bij Hubo Limburg United! De club viert niet alleen zijn 10de verjaardag, maar ook het 10-jarig partnerschap met hoofdpartner Hubo. In een interview met Tom Heeren, CEO van Groep Heeren met o.a. 21 Hubo-winkels, blikken we terug op de…

Breaking news Business Community

Wil jij als superfan geen enkele wedstrijd missen?

Bestel nu je tickets en mis geen enkele wedstrijd van seizoen 2023-2024!
  
Meer informatie
Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn