One more year voor Cliff Hammonds!

Onze kapitein Cliff Hammonds (ondertussen 37 jaar) is op korte tijd uitgegroeid tot een vaste waarde binnen ons team. Met zijn harde werkethiek vormt hij een voorbeeld voor onze jongere spelers en dankzij zijn ervaring brengt hij rust op het veld.

“Cliff is onze defensieve rots in de branding en zal ook volgend seizoen onze kleuren verdedigen. Zijn ‘lead by example’ attitude is aanstekelijk en onmisbaar. Een harde werker, no nonsense, een familieman en een winnaar. Het profiel van een echte Limburger.” Aldus Raymond Westphalen

Als spelverdeler en kapitein vormt hij het verlengstuk van onze coaches op het veld en zijn multifunctionele inzetbaarheid zijn al in meerdere wedstrijden dit seizoen doorslaggevend geweest.

“I am excited about the opportunity to help lead our team in the upcoming 23-24 season. We look forward to finishing this season off as strong as possible with a focused determination” – Cliff Hammonds over zijn contractverlenging

Ook naast het veld past Cliff volledig in het DNA van onze familieclub. Als jeugdcoach is hij zeer geëngageerd binnen onze Academy, net zoals de hele Hammonds-family. Zo verdiende Clifford Hammonds Junior (CJ) zijn eerste selectie bij het A-team en spelen Clidraya en Khaliff bij onze U14. Kendre zal volgend seizoen ook instappen bij onze U14.

 

Spelers in dit artikel

Gerelateerd nieuws

Three more years: Wout Leemans!

Als club zijn wij enorm tevreden met het signen van Leemans voor de komende drie seizoenen. Wout zijn contract was nog niet ten einde maar de club bood hem toch een nieuw driejarig contract aan omdat we hier 100% geloven in de kwaliteiten en groeipotentieel van Wout.

Breaking news

Voorbereiding seizoen 2023-2024 gaat van start!

Hubo Limburg United start 7 augustus aan haar individuele voorbereiding van het nieuwe seizoen. Op 14 augustus staat de eerste team practice gepland. De eerste wedstrijd voor onze United Boys zal plaatsvinden op zondag 27 augustus in de Alverberg tegen Résidence Walferdange.

Breaking news

Wil jij als superfan geen enkele wedstrijd missen?

Bestel nu je abonnement en mis geen enkele wedstrijd van seizoen 2023-2024!
  
Meer informatie
Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn