HOE LANG SPEEL JE AL BASKETBAL EN HOE BEN JE GESTART?
Ik speel al heel mijn leven basketbal. Ik denk sinds ik 2 of 3 jaar oud was. Ik speelde altijd buiten met mijn vader en mijn broers. Er was niemand in mijn familie die professioneel basketbal speelde.
Het was wel iets dat mijn broers en ik echt wilden toen we opgroeiden. Mijn broers hebben ook in college gespeeld maar ik heb het geluk gehad om professioneel verder te gaan.

WAT IS JE GROOTSTE PRESTATIE IN JE BASKETBALCARRIÈRE TOT NU TOE?
Voor mij persoonlijk is dat de deelname aan het- ACC kampioenschap als ‘senior’ bij Clemson. Daarnaast het winnen van de Duitse bekerfinale in 2014. Tot slot het behalen van de top 4 in de Adriatische basketbalcompetitie in 2013, vooral omdat mensen niet veel vertrouwen in ons hadden als team. Om dan zo een prestatie neer te zetten, dat voelt extra goed.

HOE BEN JE BIJ HUBO LIMBURG UNITED TERECHT GEKOMEN?
Het was een opportuniteit waarbij zij zochten naar een speler en ik naar een team. Ik speelde op dat moment in Griekenland met een korte termijn contract. In de periode dat het contract zou eindigen kwam mijn agent in contact met Hubo Limburg United, het klikte meteen langs beide kanten. Ik kende Niels Marnegrave en Kristof Michiels al van mijn periode bij Charleroi, ik weet dat ze team-georiënteerde mensen zijn en dat past bij mijn manier van spelen.

HOE ERVAARDE JE DE WEDSTRIJDEN IN “THE BERG” TOEN JE BIJ CHARLEROI SPEELDE?
We verloren twee wedstrijden in “the berg” dat seizoen. De sfeer zat heel goed, de fans waren luid,... Ik wou echt dat ik dit jaar had kunnen ervaren hoe het was om er een thuiswedstrijd te spelen met zulke fans. Fans hebben zo een grote invloed op de uitkomst van de wedstrijd.

Laatste nieuws over Clifford Hammonds

Ondanks prima eerste helft kopje-onder in Charleroi

Zonder Delalieux ging Hubo Limburg United na een goede eerste helft kopje onder in Charleroi. Een ontgoochelende tweede helft zorgt ervoor dat het nog spannend wordt voor een plek in de Elite Gold. In de onderlinge duels staat United wel positief ten opzichte van Charleroi.

Bevat video Bevat fotogalerij Wedstrijdverslag
Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn