Wout Leemans doet er 3 jaar bij!

 

Als club zijn wij enorm tevreden met het signen van Leemans voor de komende drie seizoenen. Wout zijn contract was nog niet ten einde maar de club bood hem toch een nieuw driejarig contract aan omdat we hier 100% geloven in de kwaliteiten en groeipotentieel van Wout.

Met het verlengen van dit contract willen wij als club ook bouwen aan de stabiliteit binnen het team. Dat iemand zoals Wout, wie vanuit de Academy is doorgegroeid, nu zijn handtekening zet onder dit contract is een zeer goede stap in die richting.

Afgelopen seizoen speelde onze small forward nog af en toe mee bij onze TDM1-ploeg maar vanaf komend seizoen maakt hij volwaardig deel uit van het BNXT team en zal hij enkel ondersteunend optreden bij TDM1 indien nodig. Als speler bracht Wout veel dynamiek en energie op het veld die regelmatig resulteerde in een plaats bij de starting-five van Raymond Westphalen.

"Afgelopen seizoen heb ik veel stappen vooruit gezet en dankzij het vertrouwen dat ik kreeg van het bestuur en de coaching staff ben ik uiteraard zeer blij met mijn nieuw contract. Wetende dat de hele club achter mij staat en de supporters altijd steun zijn blijven geven, ga ik met veel trots de kleuren van Hubo Limburg United dragen voor de komende 3 jaar." - Aldus Wout over zijn contractverlenging.

 

 

Spelers in dit artikel

Gerelateerd nieuws

Two more years voor Jarne Lesuisse!

Jonge en Limburgse spelers kansen geven, daar zijn we goed in bij Hubo Limburg United. Na Wout Leemans en Toon Ceyssens krijgt nu ook Jarne Lesuisse een contractverlenging.

Breaking news

Wil jij als superfan geen enkele wedstrijd missen?

Bestel nu je tickets en mis geen enkele wedstrijd van seizoen 2023-2024!
  
Meer informatie
Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn