Wout Leemans doet er 3 jaar bij!

 

Als club zijn wij enorm tevreden met het signen van Leemans voor de komende drie seizoenen. Wout zijn contract was nog niet ten einde maar de club bood hem toch een nieuw driejarig contract aan omdat we hier 100% geloven in de kwaliteiten en groeipotentieel van Wout.

Met het verlengen van dit contract willen wij als club ook bouwen aan de stabiliteit binnen het team. Dat iemand zoals Wout, wie vanuit de Academy is doorgegroeid, nu zijn handtekening zet onder dit contract is een zeer goede stap in die richting.

Afgelopen seizoen speelde onze small forward nog af en toe mee bij onze TDM1-ploeg maar vanaf komend seizoen maakt hij volwaardig deel uit van het BNXT team en zal hij enkel ondersteunend optreden bij TDM1 indien nodig. Als speler bracht Wout veel dynamiek en energie op het veld die regelmatig resulteerde in een plaats bij de starting-five van Raymond Westphalen.

"Afgelopen seizoen heb ik veel stappen vooruit gezet en dankzij het vertrouwen dat ik kreeg van het bestuur en de coaching staff ben ik uiteraard zeer blij met mijn nieuw contract. Wetende dat de hele club achter mij staat en de supporters altijd steun zijn blijven geven, ga ik met veel trots de kleuren van Hubo Limburg United dragen voor de komende 3 jaar." - Aldus Wout over zijn contractverlenging.

 

 

Spelers in dit artikel

Gerelateerd nieuws

Voorbereiding seizoen 2023-2024 gaat van start!

Hubo Limburg United start 7 augustus aan haar individuele voorbereiding van het nieuwe seizoen. Op 14 augustus staat de eerste team practice gepland. De eerste wedstrijd voor onze United Boys zal plaatsvinden op zondag 27 augustus in de Alverberg tegen Résidence Walferdange.

Breaking news

Rookie Osun Osunniyi nieuwe center bij United!

Met de signing van center Osun Osunniyi heeft Hubo Limburg United de laatste plaats in het roster ingevuld. De 24-jarige Osunniyi (geboren 21/10/1998 te New Jersey) is dé atletische vijf die ons team nog zocht voor komend seizoen.

Breaking news

Wil jij als superfan geen enkele wedstrijd missen?

Bestel nu je abonnement en mis geen enkele wedstrijd van seizoen 2023-2024!
  
Meer informatie
Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn