Wij geloven er stellig in dat we allemaal ons steentje kunnen bijdragen om de impact van leven en wonen tot nul te herleiden en zelfs energie-positief te maken. Dat gedeelde geloof zorgt voor het vuur binnen ons team. Misschien zijn we een beetje geitenwollensokkenridders, alleen zal je ons niet te paard zien maar in onze elektrische wagen. Ons liefde voor innovatie en techniek blijven we immers trouw. We gaan voorop in de strijd voor duurzaam bouwen.

Towards an energy positive world

 

Welke waarden dragen jullie hoog in het vaandel?

  • Energie/Positiviteit – Wij geloven dat we de ecologische impact van de gebouwen waarin we wonen, werken en leven energie-positief kunnen maken, via onze job die ons positieve energie geeft!
  • Authenticiteit – We zijn wie we zijn, ons geloof drijft ons om steeds onze innovatie oplossingen voor te stellen om zo elk bouwproject naar een hoger niveau te tillen. Iedereen is wie zij/hij is, we willen onze collega’s een werkplek bieden waar ze écht zichzelf kunnen zijn en een waardevolle impact kunnen hebben.
  • Innovatie – We kijken steeds 5 jaar vooruit en durven innoveren en inspireren.
  • Zorgzaamheid – Voor de wereld en voor elkaar. We pakken onze projecten met de grootste zorg aan zodat we via die weg zorg kunnen dragen voor het milieu en onze samenleving, nu en in de toekomst. Enerdo is een warme familie, we zijn er voor elkaar, for good and for worse.


Wat zijn jullie ambities?

Onze ambitie is om verder te groeien, niet noodzakelijk tot het grootste studiebureau, we willen vooral groeien in kwaliteit. Het beste studiebureau in Vlaanderen als het aankomt op duurzame studies, dat is onze ambitie.


Wat onderscheidt jullie van de concurrentie?

We maken de cirkel rond. We beperken ons niet tot puur ‘studiewerk’ (studies technieken, EPB,…), dankzij ons voor- en natraject garanderen we dat de opgeleverde gebouwen werken zoals het hoort. Onze projecten zijn niet afgerond wanneer het eindverslag is ingediend, we blijven paraat voor nazorg. De laatste jaren zijn we uitgegroeid tot een ‘niet meer zo klein studiebureau’, toch mag je van ons dezelfde flexibiliteit, snelheid en familiale sfeer verwachten als in onze beginjaren.


Welke inspirerende quote is van toepassing op jullie bedrijf?

"What I stand for is what I stand on" – Wendell Berry


Welke waarden van jullie bedrijf en HLU komen het sterkst overeen?

Net zoals HLU is Enerdo een familie. Deze warme en familiale sfeer nemen we ook mee in de samenwerking met onze opdrachtgevers.


Met welke uitdagingen krijgt jullie bedrijf voornamelijk te maken?

Onze familiale waarden blijven hanteren als sterk groeiend bedrijf.


Hoe heb je kennis gemaakt met HLU?

Via Maarten Bostyn


Welke meerwaarde biedt Hubo Limburg United jullie?

Duurzaamheid gaat voor ons niet enkel over het reduceren van de impact van wonen en leven. Duurzaamheid gaat voor ons ook over duurzame relaties. We vinden het belangrijk een goede band op te bouwen met onze relaties en dit niet enkel te beperken tot de werkvloer. De netwerkevents van Hubo Limburg United en de familiale sfeer in de kantine zijn hier de ideale plaatsen voor.


Welke tip zou je meegeven aan nieuwe HLU partners?

Blijf zeker plakken in de VIP lounge na de wedstrijd, want de leukste gesprekken vinden in de late uurtjes plaats! Daarnaast proberen wij zo vroeg mogelijk al in te plannen welke relaties wij voor welke wedstrijden uitnodigen, dat scheelt veel last minute werk.

Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn