TotalEnergies is een multi-energie company actief in de productie en levering van energie: olie en biobrandstoffen, aardgas en groen gas, hernieuwbare energiebronnen en elektriciteit. In België telt TotalEnergies 5.000 medewerkers die zich inzetten voor energie die steeds betaalbaarder, schoner, betrouwbaarder en voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk is.

 

Welke waarden dragen jullie hoog in het vaandel?

Het engagement van TotalEnergies is om een betaalbare energie te leveren aan een steeds toenemende bevolking, rekening houdend met de klimatologische uitdagingen en aan de nieuwe verwachtingen van onze klanten beantwoorden.


Wat zijn jullie ambities?

De grootste ambitie van TotalEnergies is om Net Zero te zijn tegen 2050. De Company zet alles in om alle wereldwijde operaties koolstofneutraal te maken. Dankzij de verhoging van de energie-efficiëntie van voertuigen, de integratie van hernieuwbare energieën en de diversificatie van technologieën voor alternatieve energie, zal de energiemix van TotalEnergies steeds minder koolstof bevatten.


Wat onderscheidt jullie van de concurrentie?

Bij TotalEnergies bieden we een totaaloplossing voor alle energiebehoeftes van onze klanten, dankzij flexibele mobiliteitsoplossingen en de continue verbetering van onze producten en diensten om een verantwoorde en duurzame mobiliteit te verzekeren. Door het inzetten van laadinfrastructuren voor elektrische voertuigen ondersteunt TotalEnergies zijn klanten en voldoet aan hun nieuwe behoeften, dankzij eenvoudige, geïntegreerde, kant-en-klare en geoptimaliseerde oplossingen op het werk, thuis of onderweg, zodat u altijd zorgeloos op reis kunt gaan!


Welke inspirerende quote is van toepassing op jullie bedrijf?

TotalEnergies, uw partner voor al uw energiebehoeften!

Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn