Three more years: Wout Leemans!

Als club zijn wij enorm tevreden met het signen van Leemans voor de komende drie seizoenen. Wout zijn contract was nog niet ten einde maar de club bood hem toch een nieuw driejarig contract aan omdat we hier 100% geloven in de kwaliteiten en groeipotentieel van Wout.

Breaking news

Voorbereiding seizoen 2023-2024 gaat van start!

Hubo Limburg United start 7 augustus aan haar individuele voorbereiding van het nieuwe seizoen. Op 14 augustus staat de eerste team practice gepland. De eerste wedstrijd voor onze United Boys zal plaatsvinden op zondag 27 augustus in de Alverberg tegen Résidence Walferdange.

Breaking news

Rookie Osun Osunniyi nieuwe center bij United!

Met de signing van center Osun Osunniyi heeft Hubo Limburg United de laatste plaats in het roster ingevuld. De 24-jarige Osunniyi (geboren 21/10/1998 te New Jersey) is dé atletische vijf die ons team nog zocht voor komend seizoen.

Breaking news

OPROEP: United 10 Years!

Heb jij beeldmateriaal, een verhaal of leuke weetjes over 10 jaar Hubo Limburg United? Dan hebben wij jou nodig!

Breaking news

Het End of Season clubmagazine is nu beschikbaar!

Het End of Season clubmagazine is nu beschikbaar!We blikken terug op een seizoen vol met mooie momenten: het behalen van de halve finale van de Belgische én van de BNXT Playoffs; goed gevulde zalen met een hechte United Family die the Berg lieten daveren; een geweldige…
Breaking news

Hubo Limburg United klopt Oostende met kleinste verschil

Limburg United speelde een schitterende eerste helft en kon dankzij tien driepunters achttien punten uitlopen. Een veel agressiever Oostende nam na de rust even de leiding, maar United bleef tot het einde strijden en pakte toch nog de winst, 87 - 86.

Bevat video Wedstrijdverslag

Wil jij als superfan geen enkele wedstrijd missen?

Bestel nu je tickets en mis geen enkele wedstrijd van seizoen 2023-2024!
  
Meer informatie
Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn