De Play Offs, wat nu?

De Play Offs. BNXT, Belgische play offs? Wie speelt wat? Wat betekent het voor ons? Wij hebben dit even snel en kort uitgelegd.

Breaking news

Met de bus naar Den Bosch!

  Hubo Limburg United neemt het op zondag 23 april op tegen Heroes Den Bosch.Om onze United Boys te steunen wordt er voor deze wedstrijd een supportersbus ingelegd! Timings:We verzamelen omstreeks 13u15 aan de Alverberg.De bus vertrekt stipt om 13u30 naar Sporthal…
Breaking news

One more year voor Cliff Hammonds!

One more year voor Cliff Hammonds!Onze kapitein Cliff Hammonds (ondertussen 37 jaar) is op korte tijd uitgegroeid tot een vaste waarde binnen ons team. Met zijn harde werkethiek vormt hij een voorbeeld voor onze jongere spelers en dankzij zijn ervaring brengt hij rust op het…
Breaking news

Hubo Limburg United niet bij de les tegen Landstede Hammers

Helaas is Hubo Limburg United er niet in geslaagd om een verlengstuk te breien aan de knappe prestatie van woensdag in Leiden. Aanvallend werden te veel open shots gemist en verdedigend liet men Duje Dukan te veel toe: 77-72.

Bevat video Wedstrijdverslag

Hubo Limburg United lijdt eerste thuisnederlaag in Elite Gold

Hubo Limburg United verloor voor de tweede week op rij nipt in de Elite Gold. Tegen Leiden kwam het maar moeizaam in zijn ritme. In een spannend slot moest het de duimen leggen tegen een slimA Leiden.

Bevat video Bevat fotogalerij Wedstrijdverslag

Wil jij als superfan geen enkele wedstrijd missen?

Bestel nu je tickets en mis geen enkele wedstrijd van seizoen 2023-2024!
  
Meer informatie
Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn