Hubo Limburg United vlot naar de 1/8 finale!

Hubo Limburg United verdedigt dit seizoen haar titel in de beker van België en startte deze nieuwe bekercampagne met een overtuigende overwinning tegen SKT Ieper!

Hubo Limburg United wint van ZZ Leiden op fandag

Hubo Limburg United heeft in haar laatste wedstrijd in voorbereiding op het nieuwe seizoen al winnend kunnen afsluiten. Debutant Maxime De Zeeuw maakte meteen het verschil en leidde United naar een knappe 79-72 zege tegen regerend BeNe-kampioen ZZ Leiden.

Bevat fotogalerij Wedstrijdverslag

Groningen wipt Hubo Limburg United uit de BNXT play-offs

Het seizoen zit erop voor Hubo Limburg United. De acht punten achterstand uit de heenwedstrijd ophalen zat er dinsdagavond nooit in en in het derde quarter telde Groningen de Limburgers definitief uit.

Hubo Limburg United wint, maar vergeet het af te maken in Den Helder

Hubo Limburg United keerde met een bonus van veertien punten terug uit Den Helder: 79-93. Dat moet volstaan om zich vrijdag thuis gemakkelijk te plaatsen voor de tweede ronde van de BNXT play-offs. Maar de defensie bleek eens te meer het pijnpunt.

Bevat video Wedstrijdverslag

Wil jij als superfan geen enkele wedstrijd missen?

Bestel nu je abonnement en mis geen enkele wedstrijd van seizoen 2022-2023!
Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn