Shooting Guard Jarne Lesuisse nog minstens 2 seizoenen bij Hubo Limburg United!

Met veel plezier kondigen we aan dat het contract met de Limburgse youngster Jarne Lesuisse (02/08/2000) met 2 seizoenen wordt verlengd.Desondanks dat we Jarne dit seizoen nog maar weinig op het veld hebben kunnen zien omwille van een zware knieblessure (patellapees), is het geloof in deze talentvolle shooting guard heel groot. Jarne heeft een zeer mooie groei doorgemaakt sinds zijn eerste jaar bij onze Academy (seizoen 18-19), zowel op als naast het veld. We zijn er van overtuigd dat deze groei zeker in dezelfde richting zal blijven verder gaan en dat Jarne kan uitgroeien tot een vaste waarde binnen ons A-team. Voor Hubo Limburg United blijft het doel dan ook om onze Academy spelers in de juiste richting te duwen en hen kansen te geven op het hoogste niveau.Ook Jarne zelf is zeer tevreden met de verlenging: "Ik ben heel erg blij met het vertrouwen dat ik krijg van de sportieve staf. Momenteel zit ik volop in mijn recovery periode en train ik mee met het TDM1 team om terug topfit te geraken. Binnen enkele weken zal ik ook de trainingen met het A team hervatten."

Partners in dit artikel

Spelers in dit artikel

Gerelateerd nieuws

Two more years voor Jarne Lesuisse!

Jonge en Limburgse spelers kansen geven, daar zijn we goed in bij Hubo Limburg United. Na Wout Leemans en Toon Ceyssens krijgt nu ook Jarne Lesuisse een contractverlenging.

Breaking news

Hubo en Limburg United vieren 10 jaar partnerschap en lanceren stickerboek!

Het is dit seizoen dubbel feest bij Hubo Limburg United! De club viert niet alleen zijn 10de verjaardag, maar ook het 10-jarig partnerschap met hoofdpartner Hubo. In een interview met Tom Heeren, CEO van Groep Heeren met o.a. 21 Hubo-winkels, blikken we terug op de…

Breaking news Business Community

Wil jij als superfan geen enkele wedstrijd missen?

Bestel nu je tickets en mis geen enkele wedstrijd van seizoen 2023-2024!
  
Meer informatie
Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn